"Wat we niet hadden bedacht is dat het ons ook een
groot tijdsvoordeel en gebruikersgemak op zou leveren."
Home Services OKI PrintersPrijzen Contact

Hemelraad & Keijzer:

OverlayDesign levert zijn complete service onder andere aan Hemelraad & Keijzer Verzekeringsadviseurs, een bedrijf dat de belangen van klanten behartigt op het gebied van verzekeringen en andere financiële diensten. Hun kantoor in De Lier heeft inmiddels twee OKI C7000 printers en een OKI C9000 staan.

Ria Deege maakt deel uit van het managementteam en omschrijft de eerste ervaring als volgt:


"Wij hebben de OKI C9000 printer ongeveer drie maanden geleden aangeschaft. Ons kantoor maakt gebruik van veel verschillende soorten briefpapier. Voorheen hadden wij meerdere printers, waarin verschillende soorten briefpapier lag. Dit bleek echter niet voldoende. Geregeld kopieerden we brieven in of verwisselden we papier voordat we konden printen. Vooraf verwachtten we dat het gebruik van overlays een besparing zou opleveren. Wat we echter niet hadden bedacht is dat het ons ook een groot tijdsvoordeel en gebruikersgemak op zou leveren. Een globale inschatting is dat dit per persoon per dag tussen de vijftien dertig minuten tijd bespaart! De mensen die met de nieuwe OKI printer werken zijn supertevreden."

Lees ook: Clockwork


Home | Services | OKI Printers | Contact

Alle genoemde merken en handelsnamen zijn eigendom van hun gerespecteerde eigenaren. De prijzen op de website zijn vrijblijvend en ter indicatie.